HET stripfestival van Gouda en omgeving!

Geronimo Stilton

Geronimo Stilton ken je vast wel van de beroemde boekenserie. Geronimo zal aanwezig zijn tijdens Strips op de Markt zondag 7 mei 2023. Leuk voor jong en oud! Hij signeert zijn boeken en kinderen kunnen een gratis button maken of een leuke kleurplaat. Bij slecht weer is er een tent!

Familie StiltonShoefongfong

Wie is onze hoofdgast?


Kom zondag 7 mei 2022 naar het marktplein In Gouda voor een nieuwe editie van het leukste stripevenement voor liefhebbers en verzamelaars: Strips op de Markt!
Dit jaar is EVERT KWOK onze hoofdgast! Met de makers van de strip, Tjarko Evenboer en Eelke de Blouw vieren we 20 jaar flauwe humor, woordgrappen en bananen. Op deze dag kun je ook een gesigneerd exemplaar bemachtigen van hun nieuwe jubileumbundel!
Zoals altijd zijn er heel veel kramen op de stripmarkt, er zijn vele tekenaars te gast, we hebben speciale beursedities en er is nieuw Gouds Stripbier.

Kom ook langs, toegang is gratis!


Kwok_Inst_site

De website van Strips op de Markt maakt gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben wij uw toestemming nodig. Klik op akkoord om door te gaan.