HET stripfestival van Gouda en omgeving!

Strips op de Markt 2021 cancelled

Helaas hebben wij moeten besluiten om de 2021 editie van Strips op de Markt niet door te laten gaan. Er zijn te weinig mogelijkheden om een top evenement te kunnen garanderen op 2 mei voor bezoekers en standhouders. Heel erg jammer, maar we gaan al onze energie steken in een geweldige editie volgend jaar op zondag 1 mei 2022 met hoofdgast Hein de Kort. Hopelijk zien we jullie dan!

Hein_komt_weer_Insta

Bijdrage Tsjernobylkinderen VZW

Strips op de Markt Gouda presenteerde op zondag 3 mei 2019 een speciale editie van het nieuwe Senne en Sanne album van Marc Verhaegen, getiteld 'Tsjernobyl'. Vanwege de annulering van Strips op de Markt, verkochten wij deze exclusief via onze site en Facebook pagina. Dit was een groot succes.

Met je aankoop steunde je ook het werk van Tsjernobylkinderen VZW, de organisatie die gezondheidsvakanties organiseert voor Tsjernobylkinderen.

Dankzij jullie aankoop van het album heeft Strips op de Markt een bijdrage van € 312,50 overgemaakt naar
VZW Tsjernobylkinderen.


Meer info over het album van Marc Verhaegen? Klik dan
hier.Primeur: Senne en Sanne album van Marc Verhaegen

Strips op de Markt Gouda presenteert een speciale editie van het nieuwe Senne en Sanne album van Marc Verhaegen, getiteld 'Tsjernobyl'.
Het album is in Nederland nu alleen hier verkrijgbaar in softcover (oplage: 50 stuks, € 14,95) en hardcover (oplage 25 stuks, €34,95), genummerd en voorzin van Strips Op de Markt festivalsticker en stempel.

Update: hardcover edite
UITVERKOCHT!


Bestellen kan via onze Facebook pagina, klik hier. Geen Facebook? Klik dan hier.


Zeker geen makkelijk, maar wel een belangrijk onderwerp; de Belgische organisatie Tsjernobylkinderen vzw, wil o.a. met dit album onze samenleving bewust maken van de gevolgen van een nucleaire ramp.
Met je aankoop steun je ook het werk van Tsjernobylkinderen vzw, de organisatie die gezondheidsvakanties organiseert voor Tsjernobylkinderen.
Klik op de albumcover voor meer info.


Senne en Sanne cover

De website van Strips op de Markt maakt gebruik van cookies. Voor het plaatsen van sommige cookies hebben wij uw toestemming nodig. Klik op akkoord om door te gaan.